Splošni pogoji poslovanja

OSEBNA IZKAZNICA

Osnovni podatki o ponudniku storitev spletne trgovine HIJAHOP.SI:

Naziv podjetja: Raša Böhm Vidmar s.p.
Davčna številka: 44364911
Zavezanec za DDV: Ne
Matična številka: 9567933000
Naslov podjetja: Pri malem kamnu 11, 1210 Ljubljana-Šentvid
IBAN: SI56 0201-0282-2291-305 (NLB, LJBASI2X)

Spletna stran: www.hijahop.si
E-pošta: hi@hijahop.si
Telefon: +386 (0)41 982 264
Kontaktna oseba: Raša Böhm Vidmar
Delovni čas e-trgovine: vsak dan, 24 ur na dan

POGOJI NAKUPA NA SPLETNEM MESTU www.hijahop.si

Kupec z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov v spletni trgovini https://hijahop.si/trgovina/  potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa v spletni trgovini https://hijahop.si/trgovina/ ter se z njimi strinja.

Spletno prodajo na https://hijahop.si/ izvaja podjetje Raša Böhm Vidmar s.p., z matično številko 9567933000. Podjetje ni zavezanec za plačilo DDV-ja.

Spletna trgovina https://hijahop.si/ vam omogoča nakup igrač in dodatkov s tematiko konj. Na spletnem mestu https://hijahop.si/ lahko ogledate našo ponudbo, informacije o artiklih in cene. Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Naročanje

Po pregledu ponudbe, ob izdelku, ki ga želite naročiti, izberete možnost “dodaj v košarico” in pokazala se vam bo vsebina košarice. Če želite nadaljevati z nakupovanjem pritisnite gumb “nadaljuj z nakupovanjem”. Postopek ponavljate dokler niste izbrali vseh željenih artiklov. V košatrici  zbrane artikle lahko s klikom na “košarica” kadarkoli preverite in jih v njej uredite (spremenite količine izdelkov in/ali jih odstranite iz seznama). V kolikor imate darilni bon in ga želite unovčite, prepišite iz bona kodo v polje ob gumbu “unovči kupon”, ki se nahaja pod seznamom artiklov v košarici.  Ko ste zadovoljni z vsebino košarice, izberete gumb “nadaljuj na blagajno”, da boste v naslednjem koraku zaključili celoten nakup. Vnesete le še svoje podatke in izberete način plačila ter dostave.

Tudi v tem koraku imate še možnost unovčiti darilni bon (kupon).

Registracija uporabnika ni pogoj za opravljen nakup v spletni trgovini https://hijahop.si/trgovina/ , v kolikor pa želite, lahko za hitrejši naslednji nakup shranite svoje podatke. To pomeni, da se ob prvem nakupu registrirate: pri vnosu kontaktnih podatkov najdete gumb “prijava”, kjer vpišete ime/elektronski naslov in geslo. Tako se lahko ob vsakem naslednjem nakupu v trgovino prijavite preko gumba “ste stalna stranka?”

Cene

Za nakup v spletni trgovini https://hijahop.si/trgovina/ se upoštevajo spletne cene in so prikazane v EUR.

Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku nakupa (oddaje naročila). Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Plačilo

V spletni trgovini https://hijahop.si/trgovina/so na voljo sledeči načini plačila:

  • po predračunu, ki ga na vaš e-poštni naslov prejmete takoj po končanem nakupu. Predračun si lahko izdela pravna ali fizična oseba,
  • preko PayPal plačilnega sistema.

Stroški pošiljanja in prevzem

Stroške pošiljanja plača kupec, in sicer:

  • Za naročila izdelkov znaša strošek poštnine 6,00 €

Stroški pošiljanja se obračunajo pri nakupu v spletni trgovini https://hijahop.si/trgovina/ . Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljalcu naročenih artiklov iz spletne trgovine https://hijahop.si/trgovina/ niste dolžni poravnati. Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij.

Pred prevzemom ste dolžni dostavljeni paket vizualno pregledati in zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži.

Osebni prevzem artiklov je možen na sedežu podjetja (Pri malem kamnu 11, 1210 Ljubljana-Šentvid) po predhodnem dogovoru (041 982 264).

Dobavni rok

Podjetje Urbs d.o.o. vam bo naročeno blago dostavilo najkasneje v 7 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

V primeru višje sile (epidemija ipd.) si pridržujemo pravico za podaljšanje roka dostave.

Vračilo izdelkov, reklamacije

Reklamacije in druge vrste vračila blaga upoštevamo v roku 8 dneh od prejema blaga.

Spori

Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletnega mesta https://hijahop.si/ med kupcem/uporabnikom in Urbs d.o.o., bosta stranki poizkušali reševati sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, je pristojno Okrožno sodišče v Ljubljani.