Ranč Islander Vransko

Ranč Islander Vransko

T: +386 31 521 237     E: uros.dolenc1@gmail.com
Omrežja:
    FB         WWW

AKTUALNE AKTIVNOSTI

UNIVERZALNI KONJENIŠKI DARILNI BON

Z Univerzalnim konjeniškim darilnim bonom lahko izbiraš med mnogimi doživetji po celi Sloveniji.
Na Ranču Islanderj-Vransko ponujamo doživetje za paket S in paket M. S paketom L lahko kombiniraš 3 doživetja paketa S na različnih lokacijah.
Univerzalni konjeniški darilni bon lahko tudi koristiš za katerokoli našo ponudbo z doplačilom na lokaciji.
Za doživetje pri nas je potrebna predhodna najava na telefonsko številko +386 31 521 237.

Ranč Islander se nahaja v neokrnjeni naravi Spodnje Savinjske doline v objemu hmelja in gozda, ki ponuja jahačem okoli 20 terenskih poti, različnih glede na težavnost in dolžino. Ježa traja 60 minut in lahko po želji in ob predhodnem dogovoru vključuje krtačenje in sedlanje konja.
Islandski konji so nekoliko manjše rasti, a brez težav nosijo odraslega, s svojo milino pa so popolni za otroško družbo. Ježa na Ranču Islander je vodena – individualna ali v skupini s do 4 konji. Primerna je prav za vse, saj odrasli in otroci (7+) z osnovnimi motoričnimi sposobnosti za ježo jahajo samostojno, najmlajše (2+) pa vodijo na povodcu. V primeru počasne ježe, gredo lahko prijatelji in ostali družinski člani zraven na sprehod. Določene terenske poti so v celoti asfaltirane in tako omogočajo spremstvo z otroškimi vozički.

🐴 Doživetje paketa S: 1 URA VODENEGA TERENSKEGA JAHANJA

🧡 Darilni bon velja za 1 ura vodenega terenskega jahanja (za 1 osebo na konju) in vključuje izposojo jahalne opreme.

🐴 Doživetje paketa M: 2x URA VODENEGA TERENSKEGA JAHANJA

🧡 Darilni bon velja za 2x uro vodenega terenskega jahanja. Po dogovoru je možno darilni bon koristiti za jahanje dveh oseb hkrati. Jahanje vključuje izposojo jahalne opreme.

LOKACIJA